In het buitenland

Maestro®, uw reisgezel in het buitenland, op vakantie, op zakenreis of tijdens een shopping trip

Betalen met Maestro® in het buitenland is gratis*
- en eenvoudig!

Of u nu met de familie op vakantie bent, een korte shopping trip net over de grens maakt, of een verre zakenreis onderneemt, uw Maestro® bankkaart is steeds bij u en zorgt ervoor dat uw reis probleemloos verloopt. Is het niet gemakkelijk dezelfde bankkaart te gebruiken voor de aankoop van goederen en diensten of geldafhalingen in het buitenland, net zoals thuis? Uw Maestro®-kaart in het buitenland gebruiken is even zorgeloos, kosteloos* en eenvoudig als in België.

Met Maestro®is uw geld veilig wanneer u reist
Dankzij Maestro® reist u heel wat veiliger: het is niet langer nodig grote bedragen aan de automaat af te halen of met grote hoeveelheden cash op zak rond te lopen wanneer u in het buitenland bent voor zaken of in uw vrije tijd. Veel geld op zak hebben maakt u immers tot een doelwit voor diefstal. Met Maestro® is uw geld veilig en voorhanden wanneer u dat wil, en in de hoeveelheden die u wil.

Maestro® brengt je overal
Wanneer u het Maestro®-logo ziet in het buitenland, weet u dat u thuis bent. Zodra u de rood-blauwe cirkels kent zal u ze overal zien opduiken. Van een tapas lunch in Barcelona tot een heerlijke kaas uit die excellente fromagerie in Frankrijk, uw Maestro® kaart is de sleutel die miljoenen deuren opent in heel Europa en de rest van de wereld. Meer dan 12 miljoen, om precies te zijn!

* Betalen met Maestro® is binnen de Eurozone gratis, er kan toeslag aangerekend worden door het verkooppunt. Overal waar je het Maestro logo ziet, kun je betalen met je bankkaart met Maestro logo.

Tips & Tricks