E-Commerce

Waarom Maestro® accepteren op uw webshop?

Omdat het de deuren van uw bedrijf opent voor miljoenen extra klanten! Maestro® is 's werelds meest populaire debetkaart en momenteel zijn er in Europa alleen al 305 miljoen Maestro® kaarten. Maestro® accepteren betekent dus dat u de deuren van uw bedrijf opent voor een klantenpotentieel dat miljoenen keren groter is dan u zich kan inbeelden.

Door het aanvaarden van Maestro® toont u uw klanten dat u hen één van de gemakkelijkste en eenvoudigste online shopping ervaringen wil aanbieden. U biedt hen bovendien gemoedsrust dat de transactie veilig is. Hierdoor hebben online shoppers de zekerheid dat uw e-shop van een systeem gebruik maakt dat zij mogen vertrouwen.

Het SecureCode™ systeem maakt het accepteren van onlinebetalingen voor u als handelaar net zo veilig als wanneer u een fysieke elektronische betaling aan de betaalterminal op de winkelvloer aanvaardt.

Hoe activeer ik
Maestro
Maestro® accepteren is supereenvoudig:

Contacteer uw aanbieder van betalingsdiensten om hen te informeren dat u Maestro® betalingen wil accepteren.

Contacteer uw acquirer om hem te laten weten dat uw aanbieder van betalingsdiensten op de hoogte is van uw beslissing om Maestro® betalingen te accepteren.

  

Download de Maestro® Marketing Toolkit op de website van uw acquirer, met banners en elementen die u kan plaatsen op uw e-shop om uw klanten te informeren dat u nu ook Maestro® betalingen accepteert.

  

Heeft u vragen?
Consulteer dan het FAQ document.